Fotograf: Peter Holgersson / Bildbyrån

Rutinerad guard kvar i Norrköping

35-årige Johnell Smith stannar i Norrköping Dolphins. Idag skrev den amerikanske guarden på ett nytt ettårskontrakt.

Det har börjat röra på sig hos vårens silverlag. Efter att det blev klart att Adnan Chuk fortsätter som headcoach kommande säsong, så blev Abdou Medjedoub från Nässjö klar tidigare i veckan, och idag blev det klart att Johnell Smith stannar i Norrköping.
– Vi hade bra snack redan efter säsongen där det tydligt framkom att han tror på det här. Han ville inte ens vänta på något annat utan skrev på direkt, säger Chuk till Norrköpings Tidningar och fortsätter:
– Smith är en viktig pusselbit. Han är en ledare på och utanför planen och fungerar som en mentor för de unga spelarna. Det gäller att ha en mix. Säsongen som var hade vi fyra äldre och nio unga spelare.

En som däremot inte får nytt kontrakt i Norrköping är Rickard Eriksson.

Smith blir därmed Norrköpings sjätte spelare med kontrakt över säsongen 2016-2017.

Dela inlägget