Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #27

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

OBS: Nästa “Team Of The Week” publiceras måndag 2 maj!

Toni Prostran (G), Luleå
Kom inte till sin fulla rätt om man ser till hela semifinalserien mot Norrköping, men Prostrans 17 poäng och tolv assist i den femte matchen imponerade.

 
Skyler Bowlin (G), Södertälje
Kvar sedan förra veckan. Imponerade stort och låg bakom det mesta när Södertälje vände i match fem och säkrade en finalbiljett mot Borås. 26-åringen satte bland annat 21 poäng och hade fem returer.

 
Christian Maråker (F), Borås
Borås hade det riktigt tufft under hela semifinalen mot Södertälje, men en som får klart godkänt i betyg är 33-årige Maråker, speciellt i den tredje matchen där Borås vann med 81-68. Då sköt landslagsforwarden i 20 poäng och hade elva returer.

 
Jaraun Burrows (F/C), Luleå
Gjorde flera riktigt starka insatser mot Norrköping med bland annat 26, 20 och 22 poäng. Men trots det räckte det inte till final då han i flera matcher var för ensam om att leverera.

 
Joakim Kjellbom (C), Norrköping
Kvar sedan förra veckan. Var hundraprocentig när Norrköping tog sig till final efter 91-81 mot Luleå i den sjätte semifinalen. Kjellbom satte 9/9 skott från golvet, 4/4 straffkast – totalt 22 poäng, dessutom bokfördes han för 13 returer och fem assist.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget