Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

INFÖR SEMIFINAL #3: Borås Basket-Södertälje Kings

I kväll är det dags för den tredje semifinalen mellan Borås Basket-Södertälje Kings. Södertälje leder med 2-0 i matcher. Se matchen direkt på Basketplay – uppkast klockan 19:04!


Mike dunkar – Dags för Semifinal 3
Semifinalserien mellan Södertälje Kings och Borås Basket har bytt stad. Från Södertälje och Täljehallen till Borås och Boråshallen. Visserligen står det 2-0 till Södertälje, men nu är det Borås tur att njuta av hemmaplansfördelen. Vi tog ett snack med slutspelsveteranen Mike Palm inför Semifinal 3.

Få spelare har så mycket slutspelsrutin som Borås Baskets 36-årige center Mike Palm. Det sägs att när Mike dunkar så vet man att det är slutspel. Senaste Palm-dunken kom dock i kvartsfinalspelet mot KFUM Nässjö och frågan är hur Borås ska rå på det närmast omänskliga Södertälje-laget. Mike gör sitt bästa för att svara på våra frågor.

Borås Basket kommer till spel utan skadade John Brändmark och sjukfrånvarande Christoffer Almstrand. Lagledningen hoppas in i det sista på att ”The Wizard”, Omar Krayem, ska kunna medverka men det är fortfarande ovisst.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

LÄS MER: Se highlights och läs mer om den andra semifinalen!
LÄS MER: Se highlights och läs mer om den första semifinalen!

KOMMANDE MATCHER, SEMIFINALER:
2016-04-05 19:04 Borås Basket Södertälje Kings Boråshallen (Webb-TV)

2016-04-06 18:34 Norrköping Dolphins BC Luleå Stadium Arena A (Webb-TV)
2016-04-08 19:04 Borås Basket Södertälje Kings Boråshallen (Webb-TV)

Dela inlägget