Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

INFÖR SEMIFINAL #3: Norrköping Dolphins-BC Luleå

I kväll väntar den tredje semifinalen mellan Norrköping Dolphins och BC Luleå. Efter att östgötarna vunnit båda matcherna på bortaplan, vill Luleå nu ta en nödvändig seger. Vi sänder direkt – uppkast klockan 18:34!


Halva vägen kvar
Coach Adnan Chuk och hans spelare skaffade sig förra veckan, borta i Luleå Energi Arena, en alldeles utmärkt sits i semifinalspelet då man två gånger om besegrade BC Luleå. Nu vilar ett stort ansvar på coach Peter Öqvist och hans spelare då de är tvingade att ta minst en seger i Stadium Arena i kväll eller på onsdag.

– Trots två sköna segrar finns det en del att förbättra, som till exempel, skyttet från linjen och de många turnovers som vi hade i senaste mötet, säger en, som vanligt ödmjuk Dolphins-coach Adnan Chuk och fortsätter:
– Vi fokuserar inte på resultatet utan på vår egen prestation så kommer resultatet oavsett, bra eller dåligt, det avgörs ju av hur bra vår laginsats är, och vi kommer till spel med alla friska och krya vilket självklart är mycket positivt.

Joakim Kjellbom som trampade snett i fredagens match i Luleå är redo för spel och kan gå för fullt i kväll. Luleå väntas precis som Norrköping mönstra bästa möjliga manskap.

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)

LÄS MER: Se highlights och läs mer om den andra semifinalen!
LÄS MER: Se highlights och läs mer om den första semifinalen!

KOMMANDE MATCHER, SEMIFINALER:
2016-04-04 18:34 Norrköping Dolphins BC Luleå Stadium Arena A (Webb-TV)
2016-04-05 19:04 Borås Basket Södertälje Kings Boråshallen (Webb-TV)

2016-04-06 18:34 Norrköping Dolphins BC Luleå Stadium Arena A (Webb-TV)
2016-04-08 19:04 Borås Basket Södertälje Kings Boråshallen (Webb-TV)

Dela inlägget