Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

INFÖR KVARTSFINAL #4: Sundsvall Dragons-Norrköping Dolphins

Sundsvall Dragons har kniven mot strupen när man i kväll tar emot Norrköping Dolphins i den fjärde kvartsfinalen. Se matchen direkt på Basketplay!

Dags för ny rysare
Tre stentuffa matcher har spelats i kvartsfinalserien mellan Dolphins och Sundsvall Dragons där Dolphins har 2-1 i matcher. Två hemmamatcher har slutat med seger medan bortamatchen i Sundsvalls Sporthall vanns av hemmalaget med två poäng, 67-65, efter ett drama i slutsekunderna.

Dolphins åker upp till Sundsvall på måndagseftermiddagen för att vara redo för den, kanske, sista kvartsfinalen och därmed vara klara för semifinal mot Luleå eller Uppsala. Coacherna Adnan Chuk och Jocce Källman har noga analyserat motståndarna och spelarna kommer väl förberedda till morgondagens batalj. Man kommer till Sporthallen med 12 spelare inklusive ”nyförvärvet”, den så viktige, Johnell Smith som i lördags gjorde comeback efter sin axelskada.

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)

KOMMANDE MATCHER, KVARTSFINALER:
2016-03-22 19:04 KFUM Nässjö Borås Basket Nässjö Sporthall (Webb-TV)
2016-03-22 19:04 Uppsala Basket BC Luleå Fyrishov (Webb-TV)
2016-03-22 19:04 Sundsvall Dragons Norrköping Dolphins Sundsvalls Sporthall (Webb-TV)

Dela inlägget