Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

INFÖR KVARTSFINAL #4: Nässjö Basket-Borås Basket

Den tredje kvartsfinalen i söndags bjöd på stor dramatik i slutskedet. I kväll talar mycket för en ny tajt och spännande match mellan Nässjö Basket-Borås Basket.

Fjärde ronden spelas på tisdagskvällen
Den kvartsfinalserie som Borås Basket och Nässjö Basket deltar i har utvecklat sig till ett riktigt krig mellan de två rivaliserande föreningarna. Ställningen är just nu 2-1 i matcher till Borås, men i kvartsfinal 4 är det Nässjö som har hemmaplan. En stor fördel för smålänningarna givetvis.

Om Borås Basket kan prestera grym basket och vinna matchen så är laget klart för semifinal. Om det går sämre och Nässjö lyckas besegra oss så står det plötsligt 2-2 i matcher. Om detta skulle vara fallet så tvingas Borås Basket arrangera en femte och helt avgörande match i Boråshallen på långfredagen. Och hur kul det än vore att bjuda in hemmapubliken till sådan spänning så vill vi nog hemskt gärna avgöra kvartsfinalserien redan på tisdagskvällen.

Detta är något som även Borås Baskets lagkapten Adama Darboe vill. Inför den viktiga kvartsfinal 4 tog han sig tid för en intervju. Mycket tid dessutom. Så mycket att ljuset hann slockna innan intervjun var över.

Inför: Kvartsfinal 4, med Adama Darboe

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

KOMMANDE MATCHER, KVARTSFINALER:
2016-03-22 19:04 KFUM Nässjö Borås Basket Nässjö Sporthall (Webb-TV)
2016-03-22 19:04 Uppsala Basket BC Luleå Fyrishov (Webb-TV)
2016-03-22 19:04 Sundsvall Dragons Norrköping Dolphins Sundsvalls Sporthall (Webb-TV)

Dela inlägget