Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

INFÖR KVARTSFINAL #3: Borås Basket-Nässjö Basket

Efter att både Borås Basket och Nässjö Basket vunnit varsin match på hemmaplan, är det i eftermiddag dags för kvartsfinal 3 – uppkast klockan 16:04!

Borås jagar ledning i kvarstfinalserien
På söndagseftermiddagen är det åter dags för Borås Basket och KFUM Nässjö att mötas i en basketmatch. För sjätte gången den här säsongen och tredje i slutspelet. I kvartsfinalserien står det 1-1 i matcher och en seger i kvartsfinal 3 innebär matchboll inför tisdagens kvartsfinal 4.

Kvartsfinal 1 såg exakt ut som Borås Basket ville att den skulle se ut – snabb och teknisk. Borås vann därför matchen ganska komfortabelt. Kvartsfinal 2 var helt i KFUM Nässjös stil – mer fysisk och ibland rent av grisig. Ändå var Borås på vippen att vinna även denna match. Den gången genom en trepoängare från Jakob ”Iceman” Sigurdarson med tre sekunder kvar. Men mirakulöst nog satte Mantas Griskenas matchens sista skott på slutsignalen, vilket gjorde att Nässjö vann och utjämnade matchserien till 1-1.

Räkna därför med att båda lagen kommer att göra allt för att få kvartsfinal 3 i sin egen smak. Men blir den mer snabb och teknisk än fysisk och grisig? Eller kommer vi snarare att få bevittna en salig röra av båda stilarna? Inför match 3 i kvartsfinalserien fick vi ett snack med Borås Basket kroatiske forward Toni Vitali. Så här lät det:

Inför kvartsfinal 3: Borås-Nässjö, med Toni Vitali

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

KOMMANDE MATCHER (SLUTSPEL):
2016-03-20 16:04 Borås Basket KFUM Nässjö Boråshallen (Webb-TV)
2016-03-20 18:04 Södertälje Kings Malbas Täljehallen (Webb-TV)

Dela inlägget