Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #23

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Skyler Bowlin (G), Södertälje
Bowlin behövde “bara” 25 minuter på sig för att leverera 13 assists (hans högsta för säsongen) i storsegern mot Malbas. Dessutom satte den 26-årige amerikanen tolv poäng.

 
Ronald Boggs (G), Borås
Var riktigt bra bär Borås avfärdade Nässjö i första kvartsfinalen. Boggs som kom till Borås sent under säsongen sköt i 17 poäng och hade även åtta returer och sex assists.

 
Cole Darling (F), Nässjö
Kvar sedan förra veckan. Darling fortsätter bära sitt Nässjö när det går lite tyngre. Först förlust i den avslutande matchen i grundserien mot Sundsvall och sedan mot Borås igår (söndag). 24 poäng på blott 20 minuters speltid är imponerade facit. Följde upp det med 21 poäng och åtta returer igår.

 
Miklos Szabo (F), Örebro
Även om det blev stor förlust för Örebro mot Borås så går inte Szabos insats av för hackor, eller vad sägs om 24 poäng och hela 15 returer?

 
Carl Engström (C), Malbas
Det var nära, riktigt nära att 24-årige Engström stod för en “triple-double” i matchen mot Södertälje i fredags. Förutom 15 poäng och 17 returer noterades Engström för åtta assist.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget