Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

INFÖR: Norrköping Dolphins-Sundsvall Dragons

Idag startar kvartsfinalerna i Basketligan. Se matchen mellan Norrköping Dolphins-Sundsvall Dragons direkt på basketplay – uppkast klockan 16:04!

Efter en 30 matcher lång grundserie är det så äntligen dags för slutspel som för Dolphins del innebär match mot den gamla trätobrodern Sundsvall Dragons, ett lag som man besegrat tre gånger i serielunken. Detta är historia och nu gäller det på allvar att få ut det bästa av lagen.

Två av matcherna lagen emellan har kunnat sluta hur som helst, men där Dolphins tack vare lyckosamma slutminuter kunnat avgöra till sin fördel och dessa båda matcher har spelats i Stadium Arena. Coach Tommie Hansson vill garanterat ha revansch och därmed skaffa lite momentum inför hemmamatchen nästa torsdag men coach Adnan Chuk börjar få tillbaka alltfler spelare i bra skick.

På lördagsmorgonens träning var stämningen hög och samtliga spelare såg fram emot söndagens första kvartsfinal.
– Situationen är som den är med flera av våra spelare där Adi Kadrispahic dock är på bättringsvägen och vad gäller Edvin Stark, Zarko Jukic, Tim Schüberg och Johnell Smith så gör de framsteg hela tiden och kommer att finnas med på bänken i morgon (läs idag). När det gäller Johnell är det en kamp mot klockan men rörligheten blir bättre och bättre och han har sprinttränat i veckan, säger Dolphins coach Adnan Chuk.

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)

KOMMANDE MATCHER (SLUTSPEL):
2016-03-13 16:04 Borås Basket KFUM Nässjö Boråshallen (Webb-TV)
2016-03-13 16:04 Norrköping Dolphins Sundsvall Dragons Stadium Arena A (Webb-TV)

2016-03-14 19:04 Södertälje Kings Malbas Täljehallen (Webb-TV)
2016-03-14 19:04 BC Luleå Uppsala Basket Luleå Energi Arena (Webb-TV)

Dela inlägget