Fotograf: Christian Örnberg / Bildbyrån

Lunchmatch väntar mellan Norrköping och Sundsvall

Dags för tredje mötet mellan Norrköping Dolphins och Sundsvall Dragons där de två tidigare mötena slutat med Dolphinsseger varav den första hemma i Stadium Arena slutade med en rysarseger i slutsekunderna.

Om nuvarande tabell skulle stå sig innebär det dessutom att dessa båda lag möter varandra i kvartsfinal.

Sundsvall har haft det tufft på sistone och kommer till Stadium Arena med sex raka förluster och fick se sig passerade av Nässjö i senaste omgången. Coach Tommie Hansson har ju några riktigt bra spelare som han kan luta sig emot där Charles Barton toppar både score- och assistligan medan Hlynur Baeringsson har varit bäste returtagare men det finns även andra som kan avgöra matcher för Sundsvall.

Hos Dolphins har läget ljusnat något vilket innebär att, tidigare magsjuke, Zarko Jukic är tillbaka för att hjälpa till med viktiga minuter och förhoppningsvis kan Edvin Stark också bidra med sin närvaro. Vad gäller Tim Schüberg så gör han framsteg hela tiden och han kommer att finnas med på bänken och i övrigt mönstras samma lag som mot Nässjö. Därmed saknas fortsatt Johnell Smith och Adi Kadrispahic. Sundsvall väntas ställa upp med bästa möjliga manskap.

OBS: Notera att matchen startar redan klockan 13:30!

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)

KOMMANDE MATCHER:
Fredag 2016-03-04 13:30:00 Norrköping Dolphins Sundsvall Dragons Stadium Arena A (Webb-TV)
Fredag 2016-03-04 19:04:00 KFUM Nässjö ecoÖrebro Nässjö Sporthall (Webb-TV)
Fredag 2016-03-04 19:04:00 Umeå BSKT Jämtland Basket Umeå Energi Arena (Webb-TV)
Fredag 2016-03-04 19:04:00 Borås Basket Uppsala Basket Boråshallen (Webb-TV)

Lördag 2016-03-05 17:00:00 Södertälje Kings BC Luleå Täljehallen (Webb-TV)

Dela inlägget