Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #21

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Toni Prostran (G), Luleå
22 poäng och 13 assist för den 24-årige kroaten i segern borta mot Borås i lördags. 13 assist i en match är den tredje högsta noteringen för säsongen. I veckans första match mot Sundsvall blev det 29 poäng för Prostran.

 
Darion Rackley (G), Malbas
Precis som hela Malbas så exploderade Rackley i den andra halvleken mot Sundsvall i fredags. 23-åringen sköt i 29 poäng och hade dessutom sex assist och tre returer.

 
Christian Maråker (F), Borås
En gigant i lördagens match mot Luleå. Även om det till slut blev förlust för Borås stod Maråker för en mycket stark insats med bland annat 33 poäng och tio returer.

 
Toni Bizaca (F), Södertälje
Bizaca hade lekstuga när Södertälje körde över Jämtland på bortaplan. 28-åringen spelade blott 25 minuter men hann ändå med att skjuta i 24 poäng och ta sju returer.

 
Jaraun Burrows (F/C), Luleå
Burrows fortsätter dominera stort just nu. Två nya starka insatser blev det under den gångna veckan. Först 25 poäng, 6 returer och 6 assist mot Sundsvall. Sedan 26+7+6 i helgens vinst mot Borås.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget