Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

BASKETPLAY: Se Norrköping Dolphins-Uppsala Basket

I kväll finns Basketplay på plats i Stadium Arena där Norrköping Dolphins tar emot Uppsala Basket – uppkast klockan 18:34!

INFÖR MATCHEN:
Uppsala Basket väntar hemma i Stadium Arena i kväll, ett lag som Dolphins vunnit över två gånger denna säsong. Vid den första segern hemma avgjorde Dolphins i första halvlek medan den andra blev en batalj ända in i kaklet där Uppsala ledde under hela matchen men Dolphins kunde avgöra i slutminuterna.

”Svenska” Uppsala kommer med gott självförtroende till Stadium Arena efter att man i fredags krossat Umeå hemma med 30 poäng där Mannos Nakos, som missade ett skott senast, fortsätter att leverera liksom Alex Lindqvist för att nu nämna några spelare. För Jonathan Persons del finns tveksamheter om huruvida han kan spela eftersom han fick en lättare hjärnskakning på onsdagens träning, men i övrigt verkar det som coach Kevin Gaines mönstrar ordinarie lag.

För Dolphins del gäller det att visa hjärta och ta sig ur den eventuella formsvacka som man haft och fortsätta jakten på den viktiga andraplatsen efter Södertälje. Stukade fötter är ett tema just nu i laget eftersom Tim Schüberg är borta sedan tidigare liksom Adi Kadrispahic men nu finns även frågetecken för Johnell Smith, lättare stukning mot Malbas, och Edvin Stark, stukning i helgens USM.

Text: Benny Lindblom (Norrköping Dolphins)

______________________________________________________________________

För första gången någonsin så kan du nu se alla dina favoritlag och matcher på ett och samma ställe via vår Webb TV-tjänst Basketplay. Basketsverige.se har tillsammans med Sportsground satt ihop ett paket med 50 matcher från säsongen 2015/16.

Vi kommer totalt att sända 35 grundseriematcher och 15 stycken från slutspelet. Notera att även samtliga Uppsalas Baskets hemmamatcher ingår om du köper ett säsongskort!

Alla matcher går att köpa pay-per-view till en kostnad av 89:-

LÄS MER: Här hittar du alla kommande webbsändningar från Basketligan herr!

BASKETPLAY: KOMMANDE SÄNDNINGAR
23/2: Norrköping Dolphins – Uppsala Basket (Stadium Arena)
26/2: Södertälje Kings – Norrköping Dolphins (Täljehallen)
1/3: Umeå BSKT – Borås Basket (Umeå Energi Arena)
4/3: Borås Basket – Uppsala Basket (Boråshallen)
8/3: TBA
8/3: TBA

Vilka matcher vi visar i den sista omgången den 8 mars bestäms i slutet av februari.

Dela inlägget