Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #19

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Toni Prostran (G), Luleå
Precis som hela BC Luleå har Prostran varit riktigt bra i de senaste matcherna. Stod för 23 poäng och tio assist i storsegern mot Norrköping. Följde upp det med 14+6 när Nässjö besegrades i fredags.

 
Omar Krayem (G), Borås
Kvar sedan förra veckan. Även om Krayem tog väldigt många skott i segern mot Sundsvall så var hans insats förstklassig, eller vad sägs om 25 poäng, åtta returer och hela 16 assist? En given plats i veckans lag.

 
Alexander Lindqvist (F), Uppsala
Det blev visserligen en snöplig förlust för Uppsala mot Malbas, men en som inte ska skämmas för sin insats är Lindqvist som gjorde vad han kunde – och lite till med bland annat 29 poäng.

 
Jaraun Burrows (F/C), Luleå
På sitt bästa spelhumör när Luleå körde över Norrköping på bortaplan. 30-åringen från Bahamas stod för en mycket fin “double-double”: 26 poäng och 13 returer.

 
Mike Palm (C), Borås
Den 36-årige centern har blandat och gett under säsongen. Men mot Sundsvall såg vi lite av den “gamle” Palm – 26 poäng och sju returer med hög utdelning.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget