Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #16

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Darion Rackley (G), Malbas
Veckans främsta insats går till Malbas amerikanske guard Darion Rackley som sköt i hela 36 poäng (7/10 treor) i segern mot Örebro.

 
Raymond Willis (G), Sundsvall
Den 26-årige amerikanen gjorde sin klart bästa match i Sundsvalls-linnet när Dragons besegrade Uppsala i fredags. Willis sköt då i 27 poäng och stod för sju returer – på 32 spelade minuter.

 
Hlynur Baeringsson (F), Sundsvall
Sundsvalls rutinerade islänning stod för två “double-doubles” under veckan. Först 21 poäng och tio returer i storsegern mot Malbas och sedan 14+16 mot Uppsala.

 
Alexander Lindqvist (F), Uppsala
Var återigen en jätte när Uppsala föll mot Sundsvall. Lindqvist hade en fin statistikrad som toppades med 27 poäng och bra skytte.

 
Jaraun Burrows (C), Luleå
Kvar sedan förra veckan. För fjärde veckan i rad så dominerar Burrows den här positionen. Inledde den gångna veckan med sanslösa 30 poäng och 21 returer i segern mot Jämtland. Följde upp det med 29+13 mot Borås i fredags.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget