Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #14

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Mikael Lindquist (G), Norrköping
När Norrköpings anfallsspel kör fast, så som det gjorde stundtals mot Malbas – då finns alltid Lindquist att tillgå. Mot Malbas blev det 25 poäng från 32-åringens sida och han missade endast två skott från golvet.

 
Charles Barton (G), Sundsvall
Kvar sedan förra veckan. Gjorde inte sin främsta insats poängmässigt (14 poäng) i segern mot Luleå, men Barton låg bakom desto mera och noterades för säsongens i särklass högsta siffra vad gäller antal assist – 15 stycken.

 
Yannick Anzuluni (F), Umeå
Bar sitt Umeå till en mycket överraskande seger mot Luleå. 27-åringen stod för en fin “double-double”: 23 poäng och elva returer, dessutom hade han fem steals. Gjorde en stabil insats även mot regerande mästarna Södertälje i fredags med 20 poäng och nio returer.

 
Chris Czerapowicz (F/G), Södertälje
Fenomenal när Södertälje slog tillbaka Örebro under söndagen. Czerapowicz knappt 29 minuter och hann på dessa skjuta i hela 29 poäng och ta sex returer, elva av femton skott trillade i korgen.

 
Jaraun Burrows (C), Luleå
Kvar sedan förra veckan. Burrows gör vad han kan och lite till, men trots 30-åringens 24 poäng mot Umeå och 21 poäng mot Sundsvall så blev det dubbla förluster för Luleå förra veckan.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget