Fotograf: Johan Bernström / Bildbyrån

Örebro redo att utmana Södertälje

Nu när Örebro möter Södertälje blir det faktiskt första mötet av tre som ska spelas under en dryg månad denna säsong.

Södertäljes stjärnspäckade lag går som tåget, just nu. En enormt meriterande vinst i FIBA Europe Cup mot polska topplaget Rosa Radom och en komfortabel vinst mot Umeå i Basketligan är lagets facit senaste veckan.

Örebro som har haft det tungt de senaste veckorna är motiverade att utmana Södertälje. In i laget har nye amerikanen Justin Baker kommit och har nu tio dagars träning och en match i sin nya miljö, och det är tydligt att han mer och mer kommer hjälpa laget. Det krävs en klinisk felfri match från Örebroarna för att rubba mästarna men känslan är god och som det heter – motivation slår klass är ledord att ha i ryggen denna eftermiddag.

Notera att matchen i Idrottshuset startar redan klockan 13.34.

Text: Eco Örebro

KOMMANDE MATCHER:
Söndag 2016-01-10 13:34:00 ecoÖrebro Södertälje Kings Idrottshuset (Ingen webbsändning!)

Dela inlägget