Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #13

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Corin Henry (G), Jämtland
Smått galen insats av Henry i derbyt mot Jämtland. 27-åringen som leder poängligan (21.8 ppg) sköt i hela 37 poäng och hade dessutom sju assist, fyra steals och sex returer på kontot.

 
Charles Barton (G), Sundsvall
Ny jättematch av “Challe” mot Jämtland – 27 poäng (+ sex assist). Har tagit enorma kliv den här säsongen och gör väldigt sällan en dålig match.

 
Mantas Griskenas (F), Nässjö
Gör den ena tunga insatsen efter den andra. Först 23 poäng på blott 20 spelade minuter i segern mot Jämtland. Följde sedan upp det under söndagen med att återigen skjuta i 23 poäng när Nässjö stod för en stor skräll och slog Borås på bortaplan.

 
Toni Vitali (F), Borås
Var ruskigt bra i matchen borta mot Norrköping, men trots kroatens 29 poäng (säsongsbästa) och högprocentiga skytte blev det förlust för Borås.

 
Jaraun Burrows (C), Luleå
Burrows har precis som hela Luleå höjt sig de senaste veckorna. Under den gångna veckan blev det först 21 poäng, sju returer och sex assist för 30-åringen mot Malbas, och sedan en fin “double-double” i segermatchen mot Uppsala: 24 poäng och elva returer.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget