Fotograf: Carl Sandin / Bildbyrån

Europacupmatch hemma – chans att gå vidare

Omar ”The Wizard” Krayem tror på sig själv och sitt Borås Basket inför hemmamatchen mot Kapfenberg från Österrike. Allt fokus är på den matchen. Nästa veckas match får vi ta när den kommer, tycker trollkarlen från Los Angeles.

Det tål att förtydligas: Borås Basket har fortfarande chansen att gå vidare i FIBA Europe Cup. Chanserna får nog till och med anses som ganska goda. Men det är en stor fördel om laget kan vinna hemmamatchen mot Kapfenberg på onsdagskvällen. Så här ser det nämligen ut inför den näst sista omgången.

Ettan och tvåan går vidare. Det finns även chans för två stycken treor att gå vidare (från de sju grupperna). Nästa vecka spelar Borås Basket hemma mot STB Le Havre.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Veckans matcher, FIBA Europe Cup:
Onsdag 25/11 (kl 19.00): Södertälje Kings-Telenet Oostende (Webb-TV)
Onsdag 25/11 (kl 19.00): Borås Basket-Ece Bulls Kapfenberg (Webb-TV)

Dela inlägget