Fotograf: Carl Sandin / Bildbyrån

Toni mot Toni – Borås mot Luleå

När det på fredagskvällen är dags för hemmamatch i Boråshallen igen så känns det lite extra bra. Det är första gången som laget spelar hemma på två veckor och eftersom Borås Basket har förlorat både mot Uppsala och Le Havre så är det nu dags för något bättre mot BC Luleå.

Toni Vitali är lite av en doldis i Borås Basket. Åtminstone medialt. Men på planen producerar han stadigt, håller ihop laget och är otroligt viktig. Den här gången är det han som snackar om förutsättningarna inför matchen mot BC Luleå (i Boråshallen, fredag 19:04).

Borås Basket kommer till match med tio spelare. Fredrik Andersson är fortfarande inte i speldugligt skick.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Kommande matcher i Basketligan:
Fredag 13/11 (kl 19.04): Umeå BSKT-Nässjö Basket (Webb-TV)
Fredag 13/11 (kl 19.04): Borås Basket-BC Luleå (Webb-TV)

Lördag 14/11 (kl 15.00): Södertälje Kings-Norrköping Dolphins (Webb-TV)

Söndag 15/11 (kl 16.04): Malbas Basket-Eco Örebro (Webb-TV)

Dela inlägget