Fotograf: Basketplay/Basketsverige.se

BASKETPLAY: Se Umeå Bskt-Nässjö Basket

Fredag betyder basket. I kväll finns vi på plats i Umeå och sänder mötet mellan Umeå Bskt och Nässjö Basket – uppkast klockan 19.04!

För första gången någonsin så kan du nu se alla dina favoritlag och matcher på ett och samma ställe. Basketsverige.se har tillsammans med Sportsground satt ihop ett paket med minst 50 matcher från säsongen 2015/16 som du kan se för endast 999:- – mindre än 20 kronor per match!

Vi kommer totalt att sända 35 grundseriematcher och 15 stycken från slutspelet i vår. De första 20 matcherna är spikade. Resterande matcher från grundserien kommer bestämmas i början av december. Notera att även samtliga Uppsalas Baskets hemmamatcher ingår om du köper ett säsongskort!

Alla matcher går givetvis att köpa pay-per-view till en kostnad av 89:-

LÄS MER: Här hittar du alla kommande webbsändningar!

BASKETPLAY: KOMMANDE SÄNDNINGAR
13/11: Umeå BSKT – Nässjö Basket (Umeå Energi Arena)
20/11: Norrköping Dolphins – Umeå BSKT (Stadium Arena)
27/11: Sundsvall Dragons – Borås Basket (Sundsvalls Sporthall)
30/11: Umeå BSKT – Sundsvall Dragons (Umeå Energi Arena)
4/12: Malbas Basket – Borås Basket (Heleneholms Sporthall)
8/12: Borås Basket – Sundsvall Dragons (Boråshallen)
11/12: Nässjö Basket – BC Luleå (Nässjö Sporthall)
15/12: BC Luleå – Norrköping Dolphins (Luleå Energi Arena)
18/12: Umeå BSKT – Borås Basket (Umeå Energi Arena)
28/12: Jämtland Basket – Norrköping Dolphins (Östersunds Sporthall)
30/12: BC Luleå – Uppsala Basket (Luleå Energi Arena)

Så här skriver Nässjö Basket på sin hemsida inför matchen:
“Nässjö Basket reser återigen långt norrut. Destinationen denna gång är björkarnas stad och match mot Umeå Basket.

Umeå Basket har haft en tung inledning på säsongen och endast vunnit en av sina åtta första matcher. Vinsten kom borta mot BC Luleå efter en stark genomförd match. Laget kommer från två tunga förluster mot nykomlingarna Malbas Basket och laget måste snart börja vinna för att inte avståndet upp till slutspelsplatsen ska bli alltför stort.

Nässjö Baskets senaste två matcher har också inneburit dubbla förluster. Sundsvall Dragons har dragit det längsta strået i två täta matcher. För Nässjö gäller det nu att åter hitta vinnarspelet och man bör ha en riktigt bra chans i kommande match till göra detta. Nässjö har haft en riktig bra säsongsstart. Laget är samspelt och uppträder verkligen som ett lag där samtliga spelare är involverade i det mesta. Spelet har legat på en bra nivå överlag, givetvis med några ”ups and downs”. Dartaye Ruffin tvingades utgå tidigt i den andra matchen mot Sundsvall men ska nu åter vara redo för spel och coacherna ska kunna mönstra bästa möjliga uppställning. Nässjö vann samtliga tre möten mot Umeå under fjolårssäsongen.”

Kommande matcher i Basketligan:
Fredag 13/11 (kl 19.04): Umeå BSKT-Nässjö Basket (Webb-TV)
Fredag 13/11 (kl 19.04): Borås Basket-BC Luleå (Webb-TV)

Lördag 14/11 (kl 15.00): Södertälje Kings-Norrköping Dolphins (Webb-TV)

Söndag 15/11 (kl 16.04): Malbas Basket-Eco Örebro (Webb-TV)

Dela inlägget