Fotograf: Carl Sandin / Bildbyrån

Österrikiskt motstånd väntar för Borås

Borås Basket är framme i österrikiska Kapfenberg och förbereder sig som bäst för den andra matchen i årets FIBA Europe Cup. Skulle man vinna även denna, och därmed stå på 2-0 inför fortsättningen, så öppnar sig stora möjligheter till avancemang förbi det första gruppspelet.

Tisdagen blev en resdag för Borås Basket. Halv nio på morgonen lämnade gruppen Boråshallen och tog sig via Landvetter, Berlin och Wien, fram till österrikiska Kapfenberg. Laget anlände till hotellet vid 18-tiden. Efter ett mellanmål var det dags att bekanta sig med matcharenan.

Under ledning av Pat Ryan joggade spelarna igång, kände på korgarna, sprang igenom offense, tränade individuella avslut, samt övade försvarstaktiska sekvenser. Kvällen fortsatte sedan med middag och videogenomgång.

Idag på morgonen genomför man ett enklare skottpass och i kväll (19:00) är det så dags för match.

(Matchen sänds gratis på Youtube)

Dela inlägget