BASKETPLAY: Se Eco Örebro – Uppsala Basket

I går var det premiär för vår stora satsning på livesänd ligabasket. I kväll sänder vi från Idrottshuset i Örebro där Eco Örebro tar emot Uppsala Basket – uppkast kl 19.04!

Intervju med Örebros ordförande Stefan Johansson:

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MATCHEN!

För första gången någonsin så kan du nu se alla dina favoritlag och matcher på ett och samma ställe. Basketsverige.se har tillsammans med Sportsground satt ihop ett paket med minst 50 matcher från säsongen 2015/16 som du kan se för endast 999:- – mindre än 20 kronor per match!

Vi kommer totalt att sända 35 grundseriematcher och 15 stycken från slutspelet i vår. De första 20 matcherna är spikade – se schema här! Resterande matcher från grundserien kommer bestämmas i början av december.

Alla matcher går givetvis att köpa pay-per-view till en kostnad av 89:-

LÄS MER: Basketsverige.se lanserar Basketplay

Så här skriver Eco Örebro på sin hemsida inför kvällens match:
“Förra veckoslutet blev tuff för Örebro. Först förlust mot Sundsvall. Efter en mycket bra genomförd match av Örebro så lyckades ändock Sundsvall vända matchen i slutminuten och gå segrande ur den jämna kampen.

Två dygn senare så går Pierre Hamptons ny läkta fotskada upp på träning som innebär ett par månaders ny läkprocess och rehabträning. Mycket tungt såklart för Örebro och inte minst för Pierre. Nu har snart en ny vecka gått och laget har med stor beslutsamhet genomfört många väldigt bra träningar och ser med tillförsikt fram mot fredagskvällens hemmamatch mot Uppsala.

Uppsala med sitt helsvenska material har startat ligan mycket bra med två segrar och en förlust. Laget vimlar av landslagsaktuella spelare såsom Axel Nordström, Alexander Lindqvist bröderna Person med flera. Uppsalas försvarsspel är ett av ligans starkaste och tuffaste att möta och det gäller att vara 100% skärpt i alla lägen annars blir man omedelbart straffad av Uppsalas aggressiva försvarsspel och snabba uppspel.

Örebros varierande anfallsspel med många poänggörare med stora siffror har funkat bra och leverans krävs givetvis i denna match av många händer och ben. Även förssvarspelet har tagit kliv framåt och helheten blir bättre och bättre och med stor inspiration ser vi fram mot matchen. Förutom Pierres skada så är laget i skrivandets stund fritt från skador och sjukdomar.”

Dela inlägget