Team Of The Week 2015/16 #1

Det har blivit säsongspremiär för ett av våra mest populära inslag – ”Team Of The Week”. Varje måndag utser vi veckans bästa lag i Basketligan herr.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Jakob Sigurdarson (G), Borås
Nyförvärvet från Sundsvall gjorde en nästan felfri debut för sin nya klubb. Sigurdarson spelade 28 minuter, satte 24 poäng och sköt med hög procent.

 
Darion Rackley (G), Malbas
Mycket vass ligadebut för den 23-årige amerikanen som inte bara sköt i 23 poäng utan även noterades för 14 returer.

 
Alex Wesby (F), Luleå
Fenomenal i första halvlek för sitt BC Luleå – 18 poäng då. Mattades i andra precis som hela laget men ändå en given plats i veckans lag efter bland annat 23 poäng och fyra returer.

 
Nebojsa Pavlovic (F), Örebro
Försökte så gott han kunde mot tunga Borås, sköt i 21 poäng och noterades dessutom för åtta returer. Det räckte inte till seger, men Pavlovic visade verkligen hur viktig han kommer bli för sitt Örebro.

 
Carl Engström (C), Malbas
Stor matchvinnare när Malbas premiärslog Jämtland i fredags. Den 24-årige centern satte hela 30 poäng och rev även ner otroliga 17 returer.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget