Fotograf: Bildbyrån

Han stannar i Malbas: “Har stor utvecklingspotential”

Efter gedigna insatser under träningsmatcherna och på träningarna under try-out perioden har Malbas Basket beslutat att behålla Darion Rackley.

– Darion har en stor utvecklingspotential, han är en bra scorer och extremt kvick, men han är fortfarande ung och oerfaren. Vi tror att han kommer att utvecklas snabbt och att vi får stor nytta av honom under säsongen, säger Malbas sportchef Janne Hasselström.
– Vi behöver en kvick och atletisk spelare som kan skapa för de andra, Darion har visat att han har de egenskaperna i sig och vi ska jobba med honom så att han växer in i ligakostymen och blir en av toppspelarna i Basketligan, säger tränaren Henrik Svensson.

LÄS MER: Två försäsongsmatcher återstår för Malbas innan premiären!

Dela inlägget