Fotograf: Bildbyrån

Södertälje inledde med kross: “Spelade med hög intensitet”

Södertälje Kings fick en drömstart på fyrlagsturneringen i Newcastle. Vedran Bosnics mannar vann med hela 86-32 mot Leeds Force.

De regerande svenska mästarna hade inga som helst problem att avfärda Leeds Force. Ett ungt Kings tog kommandot direkt och vann till slut med hela 54 poäng (!).
– Jag spelade mestadels med de unga killarna, de spelade med hög intensitet i matchen men i nästa match blir det tuffare för mitt unga lag då vi möter Eurocup-laget Antwerpen, säger Vedran Bosnic till Länstidningen.

Chris Czerapowicz blev poängbäst med 21 poäng, nyförvärvet Hrvoje Kovacevic sköt i 12. Södertälje kom till spel utan Aaron Anderson som är kvar i Sverige med en stukad fot och Skyler Bowlin som vred till knäet i senaste träningsmatchen mot Brock University. Enligt Bosnic kan dock Bowlin vara aktuell för spel senare i veckan.

LÄS MER: Följ Södertälje Kings under turneringen i England!

Dela inlägget