Fotograf: Bildbyrån

Tyska stjärnlaget en alltför tuff uppgift

Norrköping Dolphins spelade på fredagskvällen sin andra match på träningsvistelsen i Tyskland.

Efter förlusten mot Bremerhaven (72-77) i torsdags så blev det en ny förlust för Dolphins när man ställdes mot tyska Eurocup-laget Oldenburg. I en dryg halvlek hängde östgötarna med i matchen men i den tredje perioden drog tyskarna ifrån och kunde till slut vinna med 83-66.
– Fyra-fem minuter i den tredje perioden kostade oss matchen. Då tappade vi fokus, de var aggressiva och vi drog på oss lite för många fouls. De har man inte råd med mot ett sådant här bra lag, säger tränaren Adnan Chuk till Folkbladet och fortsätter:
– Det här är en nyttig resa. Vi är nöjda med resan. Samtidigt har vi fått en läxa vad vi måste jobba med, vad som måste förbättras.

Precis som mot Bremerhaven blev Mikael Lindquist bäste poängplockare i Dolphins med 25 poäng.

LÄS MER: Så träningsmatchar ditt lag!

Dela inlägget