Wictor Grenthe inför en match med Borås Basket.

Sundsvall bryter med nyförvärvet

Sundsvall Dragons bryter kontraktet med nyförvärvet Wictor Grenthe. Anledningen är att centern kommer att vara skadad resten av säsongen.

Tyvärr blir det inget spel den kommande säsongen för den 203 centimeter långe centern Wictor Grenthe. Grenthe som värvades till Sundsvall från Nässjö under sommaren har åkt på en långvarig benskada som kommer att hålla honom borta från spel i vinter.
– Han fick i veckan reda på att han hade en spricka i benet som han behöver operera. Först ska han få operationstid, sedan operera och läka, så det innebär att säsongen är över för honom, säger Sundsvalls tränare Tommie Hansson till ST.nu.
– Jag tycker att det är jättetråkigt för Wictor, naturligtvis. Vi ville ha honom i laget, annars skulle vi inte ha värvat honom. Självklart är det ingen bra situation, men det viktigaste nu är att han blir frisk, sen får vi se hur det artar sig inför nästa säsong, fortsätter Hansson.

Någon ersättare till Grenthe kommer dock inte Dragons att värva, då en sådan redan finns på plats i truppen.
– Vi har en ersättare i André Nilsson, det kommer inte komma in någon extra, säger Tommie Hansson till ST.nu

Dela inlägget