Mikael Lindquist, Norrköping Dolphins.

Klart: Skarpskytten stannar i Dolphins

Det har varit på gång ett tag. Men idag blev det officiellt att Mikael Lindquist stannar i Norrköping Dolphins.
– Det drog ut lite på tiden, men det var aldrig något allvarligt liksom, säger Lindquist om kontraktsförlängningen.

“Veteranen” Mikael Lindquist har idag skrivit på ett nytt ett-årskontrakt med Norrköping Dolphins.
– Mitt förstaval har varit Dolphins. Vi har haft bra samtal hela tiden, men det är också mycket som ska stämma – både för klubben och mig och min familj. Det drog ut lite på tiden, men det var aldrig något allvarligt liksom, säger 32-åringen till Norrköpings Tidningar.

Till skillnad från i fjol ser Lindquist ett lag som är mer anpassat för slutspel.
– Vi är lite mer rutinerade nu. Förra säsongen var det egentligen bara jag och “Jocke” (Kjellbom) som var äldre. Det tycker jag märktes i slutspelet, då det blir ett annat spel och alla måste upp en nivå. Tyvärr var vi inte redo i fjol. Nu har vi Rickard Eriksson och Johnell Smith, även Anton Saks. Anton är bara “89:a” men han har varit med så pass länge.

I morgon onsdag inleder östgötarna höstsäsongen med fystester följt av lättare skotträning. Tränaren Adnan Chuk är inställd på att Lindquists påskrift blir den sista – i alla fall som läget är just nu.
– Man utvärderar hela tiden. Nu är jag 100 procent nöjd med laget vi har, men om tre veckor kan det se annorlunda ut. En sak är till exempel om Anton Saks hälar håller, om inte kanske vi behöver se över en förstärkning. Men jag tror och hoppas på att han håller och då är jag övertygad om att vi har den kapacitet som krävs, säger Chuk till Norrköpings Tidningar.

Dela inlägget