Fotograf: Bildbyrån

Han återvänder till Dolphins: “Har tagit stora kliv”

Idag blev det klart att Adnan “Adi” Kadrispahic återvänder till Norrköping Dolphins efter en säsong i Nässjö Basket.

Den 21-årige forwarden som är basketfostrad i Norrköping valde inför fjolåret att flytta till Nässjö. Där snittade han sju minuter och knappt två poäng per match. Nu är han tillbaka i Östergötland och i Dolphins.
– Adi är en egen produkt som förra säsongen spelade för Nässjö. Han har tränat regelbundet med oss sen 17 april och tagit stora kliv. I Adi får vi en 3-4 som alltid jobbar hårt och har ett väldigt bra skott, säger tränaren Adnan Chuk.

I och med värvningen av “Adi” har Dolphins nu åtta spelare under kontrakt över kommande säsong: Johnell Smith, Zarko Jukic, Rickard Eriksson, Mario Blazevic, Edvin Stark, Joakim Kjellbom, Anton Saks och Adnan Kadrispahic.

Dela inlägget