Fotograf: Bildbyrån

BOMBEN: Smith klar för Dolphins

Norrköping Dolphins har idag skrivit kontrakt med amerikanen Johnell Smith. Smith har tidigare spelat för Södertälje Kings och utsågs till ligans MVP säsongen 2011/2012.

Idag blev det klart att den rutinerade pointguarden Johnell Smith, 35, i höst spelar för Norrköping Dolphins. Smith spelade ett par säsonger i Södertälje Kings där han valdes både till ligans mest värdefulle spelare 2011/2012 och ligans främste guard (2010/2011). Den sista säsongen i Södertälje snittade han 18 poäng, 5 returer och drygt 3 assist.

Han kommer närmast från danska Svendborg där han i fjol snittade runt 15 poäng.
– Jag är väldigt glad att en så pass meriterad spelare väljer att spela för oss. Johnell är en spelare som alltid ger allt för laget men också en spelare som kan avgöra de viktiga matcherna. Det känns väldigt tryggt att ha honom i vårt lag, säger Dolphins tränare Adnan Chuk.

Dela inlägget