Fotograf: Bildbyrån

Trotjänaren lämnar Sundsvall: “Har inte hittat någon lösning”

Efter att ha varit spelare, lagkapten och assisterande coach i Sundsvall Dragons – lämnar nu Adam Alexander föreningen.
– Vi har inte kommit överens om någon förlängning, säger han.

Det blev totalt sju säsonger som spelare och över 250 matcher i Sundsvall för Adam Alexander innan han 2010 valde att avsluta den aktiva karriären och istället bli tränare. Där har han blivit kvar – fram tills nu.
– Vi har inte kommit överens om någon förlängning. Vi har förhandlat och pratat lite, men inte hittat någon lösning, säger han till Sundsvalls Tidning.

Någon större bitterhet är det dock inte talan om.
– Det är två parter och vi hittade helt enkelt ingen lösning, säger Alexander.

Sundsvall Dragons klubbdirektör Anders Jansson:
– Tyvärr får vi inte ihop det riktigt. Tidigare hade vi själva hand om basketgymnasiet men så är det inte längre och tyvärr går det inte riktigt ihop då. Det är tråkigt för det är en fin kille som betytt mycket genom åren, men han kanske kommer tillbaka förr eller senare.

In i Dragons ledning kommer nu Charles Barton, pappa till Charles Barton Jr. Han fanns med runt laget redan i fjol, men kommer nu få en tydligare och mer konkret roll i ledarteamet.
– Han bor i Göteborg, men tanken är att han ska hjälpa oss. I fjol var han inte med officiellt men vi lyssnade på honom. I år är tanken att han ska vara med mer och det blir mer konkret vad han ska göra, säger Tommie Hansson, coach och sportchef till Sundsvalls Tidning.

Dela inlägget