Amerikan klar för Sundsvall: “Ett offensivt hot”

Igår kritade islänningen Hlynur Baeringsson på för en fortsättning i Sundsvall Dragons. Idag presenterade klubben nästa “stjärnvärvning” – amerikanen Jordan Downing.

23-årige komboguarden Jordan Downing, 196 centimeter, ansluter från college där han snittade 16,6 poäng och 4,3 returer per match på Presbyterian College. Under sitt näst sista år på college (junior) snittade han 20,2 poäng och 4,5 returer. Han har dessutom varit på fyra pre-draft workouts (Charlotte, Atlanta, Clippers och Oklahoma), och även blivit inbjuden till Portsmouth Invitational.
– Downing kommer att vara ett offensivt hot som kommer att skapa massor för oss. Att han dessutom kan spela på alla tre små positionerna gör att vi blir flexibla i vårt offensiva men även i vårt defensiva spel, säger tränaren Tommie Hansson.

Dela inlägget