Han blir ny tränare för Nässjö

Efter att Nemanja Jovanovic i mitten av juni utnyttjat en utlandsklausul i sitt kontrakt har Nässjö Baskets varit utan headcoach.

Klubbledningen har arbete hårt för att lösa frågan och ett antal personer har varit aktuella. Nu är det viktiga arbetet däremot slutfört och Raúl Jiménez, som de senaste säsongerna varit headcoach i ungerska och portugisiska storklubbar har ingått avtal med Nässjö för kommande säsong.
– Vi har de senast veckorna intensivt jobbat med att hitta vår nye headcoach och vi är nu när allt är klart mycket nöjda med att ha kunnat rekrytera en så pass erfaren och duktig basketcoach till Nässjö Basket. Enligt våra referenser är Raúl en internationellt erfaren, taktisk och hårt arbetande coach som verkligen kan få spelare att lyfta och när man samtalar med honom så kan vi verkligen förstå varför, säger sportcheferna Mats Homelius och Ulf Classon.

Dela inlägget