“En möjlighet att sprida basketpropaganda”

Sundsvall Dragons inleder höstsäsongen bland annat med matcher i omkringliggande kommuner samt med ett par Norrlandsderbyn.

Sommaren har visserligen bara börjat, men planeringen inför kommande basketsäsong är i full gång. I Sundsvall Dragons har man kommit ganska långt med spelschemat. Helt klart är att klubben kommer spela en träningsmatch i Fränsta, samt en seriematch i Kramfors.

Under försäsongen kommer Dragons bland annat att möta Jämtland Basket i Fränsta den 4 september. När det gäller ligaspelet börjar Sundsvall Dragons med ett hemmaderby mot Umeå BSKT den 6 oktober, och sedan väntar bortamöte mot Norrköping Dolphins den 9 oktober.

Den 6 november kommer Dragons spela en hemmamatch mot Nässjö Basket – i Kramfors.
– En bra start på säsongen och också en möjlighet att sprida basketpropaganda i distriktet, säger tränaren Tommie Hansson till klubbens hemsida.

Dela inlägget