Uppsala stärker upp bänken

Uppsala Basket förstärker bänken med nye assisterande tränaren Anders Jonsson.

Under gårdagen (tisdag) fick tränaren Kevin Gaines sällskap i tränarstaben i form av Anders Jonsson som därmed gör comeback på liganivå. Jonsson har många år som ungdomstränare i Uppsala Basket bakom sig. Men han har även fyra år i ligan i bagaget – två i Borås Basket och två där han delade på ledarskapet i Uppsala med Bosse Eriksson.
– Det här känns roligt. Jag och Kevin är väldigt bra vänner sedan gammalt och vi har coachat ihop tidigare, säger Jonsson till Upsala Nya Tidning.

Vem som är huvudansvarig råder det dock ingen tvekan om.
– Kevin är bossen och jag kommer att assistera med allt han behöver hjälp med.

***
Uppsala meddelar även att man förlängt kontraktet med centern Odin Lindell. Lindell som i fjol snittade 7.7 poäng och 4.4 returer per match, på nästan 20 minuters speltid.
– Det är otroligt skönt att vara överens med klubben, om ett nytt kontrakt, så pass tidigt. Att spela i Uppsala är vad jag har velat hela tiden. Jag trivs i klubben och jag känner mig hemma här, säger Lindell.

Dela inlägget