James "JJ" Miller kan lägga av efter den här säsongen.

“JJ” Millers sista säsong?

James “JJ” Miller har i flera år varit en av Basketligans bästa spelare. Nu kan den 35-årige stjärnguarden närma sig slutet av sig framgångsrika karriär – och kanske är årets säsong den sista.

Att Borås Basket har betytt mycket för “JJ” Miller är ingen större nyhet. Amerikanen är just nu inne på sin tredje raka säsong i västgötaklubben, och han har under alla år tillhört den absoluta toppen i Basketligan.
– Det har varit en väldigt bra situation här. Jag älskar det verkligen. Borås sköter om sina spelare och det är en trivsam miljö. Det är ett ställe som man känner sig trygg på, säger Miller i en intervju med Borås Tidning.

Men varje saga har sitt slut och nu avslöjar “JJ” att han vill avsluta karriären i Borås, och kanske sker det redan i vår.
– Fysiskt sett känns det väldigt bra. Jag är fortfarande i bra form och jag känner att jag kan spela på en hög nivå. Det som kan få mig att kliva bort från basketen är att min dotter ska börja skolan nästa år. Jag vill verkligen vara en del av det och vara delaktig i hennes liv, säger stjärnan till Borås Tidning.

Kan det bli redan efter den här säsongen?
– Det är något som jag och min familj måste diskutera tillsammans. Men ja, det kan bli efter den här säsongen.

Vill du avsluta karriären i Borås?
– Ja, det skulle jag inte ha några problem med. Klubben behandlar mig väl och vi har haft framgång här. Allt beror på vad laget vill göra och vilken överenskommelse vi kan komma fram till. Men jag kan definitivt se mig själv avsluta karriären i Borås.

Dela inlägget