MATCHGUIDE OCH SPEL: Allt inför kvällens matcher i Basketligan

Fredag är lika med basket. Tre matcher i Basketligan står nämligen på menyn i kväll. Basketsverige.se ger dig senaste nytt i lagen och två givna spel!

Nässjö Basket-Umeå Bskt
Mycket viktig match mellan två lag som jagar slutspel. Nässjö kommer med formen i zenit efter segern mot Norrköping senast. Nye skytten Masse Doumbe har kommit in bra i laget och är en injektion offensivt. I kväll gör dessutom amerikanen Dominique Scales debut. Umeå har ligans sämsta försvar. Mycket poäng att vänta och överspelet spelas.
Basketsverige.ses tips: 85-79

Norrköping Dolphins-Sundsvall Dragons
Sundsvall är Basketligans formstarkaste lag med nio segrar i följd. Senaste laget att besegra Dragons är dock kvällens motståndare Norrköping. Tajt och ovisst, men tipset går till hemmalaget. Inga nämnbara avbräck i något av lagen.
Basketsverige.ses tips: 85-82

LF Basket-Borås Basket
LF Basket smyger med i toppen, men nämns sällan när man pratar om topplagen. Är väldigt starka på hemmaplan och har fyra raka segrar. Borås utan långtidsskadade Fredrik Andersson men det ska ej påverka något i den här matchen. I övrigt ser båda lagen ut att kunna mönstra bästa möjliga manskap. Det mesta talar för en fartfylld basket med mycket poäng.
Basketsverige.ses tips: 87-86

DAGENS SPEL:
300 kr: Nässjö-Umeå ö161.5 till 1.89 @ Unibet
200 kr: LF Basket-Borås ö170.5 till 1.87 @ Unibet

Kassa: 1 637 kr
Varav levande: 500 kr
Startkassa: 2 000 kr (7/11)

Dela inlägget