Comebacken dröjer för Taylor: “Måste slå ut en av våra andra spelare”

Jeffery Taylors avstängning i NBA är över. Men det betyder inte att han automatiskt kommer få spela i vinter.

Den 24 matcher långa avstängningen för Taylor är nu över. Trots det ser det ut som att svenskens comeback på basketplanen dröjer ett tag till.
– Han måste slå ut en av våra andra spelare för att ta en plats, säger Charlotte Hornets tränare Steve Clifford enligt AP.

I november stängdes den 25-årige forwarden av efter att ha blivit dömd till skyddstillsyn i 18 månader för misshandel av sin flickvän, samt för skadegörelse. I ett uttalande några veckor senare var Taylor mycket ångerfull över sina handlingar:
– Jag tog några riktigt dåliga beslut. Jag önskar jag kunde gå tillbaka och göra om dem. Jag känner ånger och sorg, jag gjorde någon jag tycker om väldigt illa. Jag sårade min familj, jag har sårat personer som jag har känt sedan länge och jag vet att jag har gjort väldigt många människor besvikna.

Under tiden som Taylor inte fått spela har Charlotte vunnit sex matcher och förlorat 18.

Dela inlägget