Jens Tillman är inte nöjd med vad han fått ut av Matea Tavic.

Stjärnan får sparken från mästarna

Northland Basket har idag beslutet sig för att sparka den bosniske stjärnguarden Matea Tavic. Tavic reser hem till Bosnien i början på nästa vecka.

22-åriga Tavic värvades för att leda laget och utifrån hennes tidigare säsonger såg det ut som en stabil och bra värvning. Trots bra siffror under tidigare säsonger har hon dock inte lyckats upprepa detta i Northland.

Klubben skriver i ett pressmeddelande att man “förväntar sig mer av sina utländska spelare”.
– Matea är en bra och väldigt ambitiös tjej som funkat klockrent med resten av tjejerna i laget men hon är först och främst här för att vinna basketmatcher åt oss och jag ser tyvärr inte att hon kommer att göra det, säger tränaren Jens Tillman.

Någon ersättare är ännu inte klar.

Dela inlägget