Igår gick det inte riktigt som jag trodde. Chicago Bulls förlorade med fem poäng efter att Derrick Rose skadat sig och laget tappade fokus. Visserligen ledde Nuggets under stora delar av matchen, men jag är övertygad om att Tom Thibodeaus hade kunnat fixa det om han varit frisk. Överspelet i Miami satt som ett smack utan några konstigheter, däremot förlorade Wizards mot Hawks. John Wall o/co hade inte världens bästa kväll och sköt bara 42% från halvdistans. Vi tar nya tag ikväll! Charlotte Hornets - Portland Trailblazers Speltips: Trailblazers -6 HCP till 1,86 @Unibet Charlotte inledde säsongen på ett imponerande sätt, trots de tydliga bristerna och avsaknaden av större erfarenhet. Nu möter de ett Trailblazers som befinner sig i momentum och med en Damian Lillard i god form. LaMarcus Aldrige kommer att ha det lite lättare i match up-en mot Marvin Williams. Förväntar mig att han gör minst 20 poäng ikväll. Washington Wizards - Cleveland Cavaliers Speltips: Wizards under 97 poäng till 1,89 @Betsson Det var inte trevligt att sitta uppe i natt och se Wizards första halvlek. Laget sköt horribelt från samtliga positioner från golvet och en viss trötthet råder i laget. Cleveland har vilat i 24 timmar och är fräschare i benen. Dessutom har LeBron James gått ut i media och sagt att laget måste resa sig och att han inte har lett laget på bästa sätt. Anar vi ännu en vinst för titelfavoriterna? Svar: Ja. Toronto Raptors - Atlanta Hawks Speltips: Raptors -3,5 HCP till 1,90 @Unibet Trots vinsten mot Wizards så imponerade aldrig Hawks igår. Defensivt kunde de hålla huvudstadslagets insidespelare i schack, men det var inte lika bra som Wizards sköt dåligt. Inatt tar de sig an överraskningslaget Raptors. Nattsvart. Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers Speltips: Grizzlies -6,5 HCP till 1,84 @Betsson Grizzlies har vuxit sig allt starkare i West och kommer säkerligen clincha en top seed i playoffs. Nu möter de ett Lakers som aldrig har varit mer Kobe Bryant-kontrollerat, vilket ger de en stor fördel. Framförallt inside. Marc Gasol är för övrigt en spelare som borde vara med i MVP-snacket. Mycket bra insatser hittills av den spanske landslagsmannen.

Betting: Toppmöte i East

Igår gick det inte riktigt som jag trodde. Chicago Bulls förlorade med fem poäng efter att Derrick Rose skadat sig och laget tappade fokus. Visserligen ledde Nuggets under stora delar av matchen, men jag är övertygad om att Tom Thibodeaus hade kunnat fixa det om han varit frisk.

Överspelet i Miami satt som ett smack utan några konstigheter, däremot förlorade Wizards mot Hawks. John Wall o/co hade inte världens bästa kväll och sköt bara 42% från halvdistans.
Vi tar nya tag ikväll!

Charlotte Hornets – Portland Trailblazers

Speltips: Trailblazers -6 HCP till 1,86 @Unibet

Charlotte inledde säsongen på ett imponerande sätt, trots de tydliga bristerna och avsaknaden av större erfarenhet. Nu möter de ett Trailblazers som befinner sig i momentum och med en Damian Lillard i god form. LaMarcus Aldrige kommer att ha det lite lättare i match up-en mot Marvin Williams. Förväntar mig att han gör minst 20 poäng ikväll.

Washington Wizards – Cleveland Cavaliers

Speltips: Wizards under 97 poäng till 1,89 @Betsson

Det var inte trevligt att sitta uppe i natt och se Wizards första halvlek. Laget sköt horribelt från samtliga positioner från golvet och en viss trötthet råder i laget. Cleveland har vilat i 24 timmar och är fräschare i benen. Dessutom har LeBron James gått ut i media och sagt att laget måste resa sig och att han inte har lett laget på bästa sätt. Anar vi ännu en vinst för titelfavoriterna? Svar: Ja.

Toronto Raptors – Atlanta Hawks

Speltips: Raptors -3,5 HCP till 1,90 @Unibet

Trots vinsten mot Wizards så imponerade aldrig Hawks igår. Defensivt kunde de hålla huvudstadslagets insidespelare i schack, men det var inte lika bra som Wizards sköt dåligt. Inatt tar de sig an överraskningslaget Raptors. Nattsvart.

Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers

Speltips: Grizzlies -6,5 HCP till 1,84 @Betsson

Grizzlies har vuxit sig allt starkare i West och kommer säkerligen clincha en top seed i playoffs. Nu möter de ett Lakers som aldrig har varit mer Kobe Bryant-kontrollerat, vilket ger de en stor fördel. Framförallt inside. Marc Gasol är för övrigt en spelare som borde vara med i MVP-snacket. Mycket bra insatser hittills av den spanske landslagsmannen.

Dela inlägget