Jag lovade er speltips när jag väl drog igång bloggen och nu är de här. Jag har aktivt valt att inte försöka ge er några som helst tips de första tio omgångarna då det tar en tid för både lag och spelare att utkristallisera sig. NBA är en liga med ett väldigt tufft spelschema, men nu anser jag mig ha koll på det mesta. Vi skjuter från höften och ser vart vi hamnar! Washington Wizards – Atlanta Hawks Speltips: Washington -4,5 HCP till 1,94 @Unibet Wizards har, efter en trevande inledning, verkligen ryckt upp sig och blivit en av de starkare kandidaterna till de första fyra slutspelsplatserna i Öst. Visserligen spelar de i en svagare konferens, men laget har gått från klarhet till klarhet sedan Bradley Beals återkomst. Brassen Nene kommer antagligen att missa den här matchen och större tillit kommer då att sättas till firma Wall-Beal. Atlanta har haft det hyfsat svårt med lag som kan dryga ut sitt spel över perimetern. Thabo Sefolosha och Jeff Teauge kommer att få det svårt. Miami Heat – Golden State Warriors Speltips: Över 197,5 poäng till 1,87 @Unibet Med både David Lee och Andrew Bogut kommer Warriors att sakna en hel del tyngd inside. Mer ansvar kommer automatiskt att läggas på Klay Thompson och Steph Curry. Key kommer dock att bli Andre Iguodala och den andra vågen av spelare. Dwayne Wade, Norris Cole och Chris Andersen är samtliga tveksamma till spel. Missar de blir detta en given vinst för GS. Heat har övertag inside. Förväntar mig poäng och minst double-double från både Luol Deng och Chris Bosh. Bubblare: Denver Nuggets – Chicago Bulls Speltips: Chicago +3,5 HCP till 1,95 @Unibet Derrick Rose gjorde igår ännu en come back för sitt Bulls. Pointguarden har varit väldigt skadebenägen men visade igår att kvalitén består, oavsett avbrott. Joakim Noah fick en kväll på sig, tillsammans med resterande lagkamrater, att åter vänja sig vid att deras fixstjärna är tillbaka i rotationen. Denver Nuggets har vilat i två dagar men kommer att få det svårt nu när samtliga komponenter finns på plats. Jag vågar inte tro på Bulls till 100 % men värderar deras vinstchans till 60 %. Svaga favoriter, trots marknadens odds. Jag tror även att nämnde Noah kommer att försvara Faried under större delen av matchen. Det blir en väldigt intressant duell mellan ligans bästa försvarare och "hustler". Lycka till!

Betting: Poängrikt i Miami ikväll

Jag lovade er speltips när jag väl drog igång bloggen och nu är de här. Jag har aktivt valt att inte försöka ge er några som helst tips de första tio omgångarna då det tar en tid för både lag och spelare att utkristallisera sig. NBA är en liga med ett väldigt tufft spelschema, men nu anser jag mig ha koll på det mesta. Vi skjuter från höften och ser vart vi hamnar!

Washington Wizards – Atlanta Hawks

Speltips: Washington -4,5 HCP till 1,94 @Unibet

Wizards har, efter en trevande inledning, verkligen ryckt upp sig och blivit en av de starkare kandidaterna till de första fyra slutspelsplatserna i Öst. Visserligen spelar de i en svagare konferens, men laget har gått från klarhet till klarhet sedan Bradley Beals återkomst. Brassen Nene kommer antagligen att missa den här matchen och större tillit kommer då att sättas till firma Wall-Beal. Atlanta har haft det hyfsat svårt med lag som kan dryga ut sitt spel över perimetern. Thabo Sefolosha och Jeff Teauge kommer att få det svårt.

Miami Heat – Golden State Warriors

Speltips: Över 197,5 poäng till 1,87 @Unibet

Med både David Lee och Andrew Bogut kommer Warriors att sakna en hel del tyngd inside. Mer ansvar kommer automatiskt att läggas på Klay Thompson och Steph Curry. Key kommer dock att bli Andre Iguodala och den andra vågen av spelare. Dwayne Wade, Norris Cole och Chris Andersen är samtliga tveksamma till spel. Missar de blir detta en given vinst för GS. Heat har övertag inside. Förväntar mig poäng och minst double-double från både Luol Deng och Chris Bosh.

Bubblare: Denver Nuggets – Chicago Bulls

Speltips: Chicago +3,5 HCP till 1,95 @Unibet

Derrick Rose gjorde igår ännu en come back för sitt Bulls. Pointguarden har varit väldigt skadebenägen men visade igår att kvalitén består, oavsett avbrott. Joakim Noah fick en kväll på sig, tillsammans med resterande lagkamrater, att åter vänja sig vid att deras fixstjärna är tillbaka i rotationen. Denver Nuggets har vilat i två dagar men kommer att få det svårt nu när samtliga komponenter finns på plats. Jag vågar inte tro på Bulls till 100 % men värderar deras vinstchans till 60 %. Svaga favoriter, trots marknadens odds. Jag tror även att nämnde Noah kommer att försvara Faried under större delen av matchen. Det blir en väldigt intressant duell mellan ligans bästa försvarare och “hustler”.

Lycka till!

Dela inlägget