Marks tränare Frank Alm under upptaktsträffen tidigare under hösten.

“Vi byter ut en guard för att få in en bättre guard”

Förra veckan bestämde sig Mark Basket för att skicka hem floppvärvningen Corin Adams. Nu har klubben hittat hennes ersättare.

Jasmine Thomas. Där har ni Marks senaste tillskott. Den 23-åriga amerikanskan kommer närmast från spel med israeliska Hapoel Petah Tikva i fjol och har dessförinnan spelat collegebasket för Michigan State, där hon bland annat har varit lagkapten och fått utmärkelser för sina defensiva kvaliteter.
– Vi byter ut en guard för att få in en bättre guard. Hon uppfyller alla de kriterier vi har och med henne i laget kommer vi att kunna spela den basket som vi vill spela, säger Marks tränare Frank Alm till Borås Tidning.

I torsdags bröt Mark kontraktet med Corin Adams med omedelbar verkan. Amerikanskan var inte i tillräckligt god fysisk form trots varningar redan på försäsongen.

Ersättaren Jasmine Thomas ska enligt rapporter vara en betydligt bättre spelare och går allt enligt planen så finns hon med när Mark möter Eos den 3 december.
– Vi måste ha en guard som är i form och kan pusha spelet framåt. Av det jag har sett från Jasmine så är hon kvick och klarar av att slå sina spelare en mot en, säger Alm till Borås Tidning

Dela inlägget