Fotograf: Bildbyrån

Klart: Hampton har spelat sin sista match för Örebro

Det har varit på gång ett tag. Men nu är det helt klart att Pierre Hampton lämnar Eco Örebro.
– Blir ett bra steg på vägen mot mitt mål, säger 23-åringen.

Ny klubbadress för Hampton blir Plymouth Raiders i den engelska basketligan.
– Kanske inte den största ligan, skulle säga att den är ungefär som den svenska ligan i kvalitet. Jag vet att det är en atletisk liga, och jag hoppas att det blir ett bra steg på vägen mot mitt mål, säger han till Nerikes Allehanda.

Hampton är fostrad i Örebro, men har de senaste säsongerna spelat för Norrköping Dolphins. Inför den här säsongen ville han ta sig utomlands, men i väntan på “rätt” erbjudande har han spelat i Eco-linnet.
– Jag är tacksam mot klubben, mot coachen Jotti Nikolaidis som låtit mig får spela under tiden och hjälpt mig att komma i form. Jag önskar verkligen att det går bra för laget i fortsättningen, säger Hampton till tidningen.

Kontraktet gäller över den säsong som just startat.

Dela inlägget