Louice Halvarsson i kamp med Hollands Fieke Lighthart under basketmatchen i EM-kvalet mellan Sverige och Holland i somras.

Stjärnan teg om skadeproblem: “Ingen som har fått kontakt med mig”

I fyra månader har basketstjärnan Louice “Lollo” Halvarsson tigit om sin hälskada. Under tiden har hon tvingats nobba flera storklubbar.
– Det är typ ingen som har fått kontakt med mig, säger 25-åringen.

Problemen med en knöl på hälen började redan i våras när landslagscentern spelade i spanska Rivas Ecopolis. I sommarens EM-kval spelade hon hårt tejpad.
– Det kändes okej. Jag ville inte tänka på det så mycket eftersom jag varit skadad innan, säger Halvarsson i en intervju med Expressen idag.

Den mesta tiden därefter har gått till att rehabilitera skadan. Samtidigt fick “Lollo” tacka nej till kontraktsförslag från flera europeiska klubbar, och även från den sydkoreanska ligan.
– Jag var tvungen att tacka nej, allt var krossat. Det har känts jättetråkigt eftersom det gick så bra för mig i somras. Men jag kunde inte göra något annat, säger 25-åringen till tidningen.

Inte förrän för några veckor sedan fick hon reda på vad det för skada – ett antal slemsäckar som tryckte på hälsenan.
– Nu har vi tagit bort dem och det känns redan bättre.

Centerstjärnan räknar med att vara tillbaka på basketplanen vid årsskiftet. Målet är att få kontrakt med en europeisk klubb, helst en turkisk.
– Min agent har sagt att jag absolut inte ska vara orolig, han tror inte det blir några problem att åka över jul. Och jag känner på mig att det dyker upp något bra.

Dela inlägget