Får Toni Prostran (orange) och hans Norrköping chans till revansch i lunchmatchen mot Södertälje?

Dolphins testar nytt koncept – lunchmatch en vanlig vardag

I slutet av november kommer Norrköping Dolphins testa något helt nytt i Basketsverige. Fredagsmatchen mot Södertälje Kings den 21 november startar nämligen redan klockan 13.15.

– Lunchmatchen ska bli Norrköpings största affärs- och nätverkslunch hittills, där vi också ska bjuda in alla skolor till arenan. Vi vill skapa en härlig publikfest med utsålda läktare och ett riktigt bra drag. Det är målet, säger marknadschefen Stefan Nilsson i Dolphins till Norrköpings Tidningar.

Idén föddes under en sponsorresa i våras och ska alltså nu bli verklighet.
– Det var en av många idéer, som vi nu gör verklighet av. Vi måste börja våga göra det annorlunda. Det kommer mer, men vi börjar med det här. Det är en bra start, säger Nilsson till tidningen och fortsätter:
– Lunchmatchen blir en unik händelse, som bryter mark och kan, förhoppningsvis, öka intresset för sporten och för Dolphins. Det är nog första gången en match i högsta serien – av alla sporter i hela landet – blir en del av lunchen en alldeles vanlig vardag. Det är en intressant utmaning, som säkert kommer följas av många andra klubbar runt om i Sverige.

Dela inlägget