Dominique Morrison fortsätter göra starka insatser för sitt Norrköping Dolphins.

VIDEO: Norrköping vände och vann mot Nässjö

Nässjö Basket höll stången länge mot fjolårets silvermedaljörer i Norrköping Dolphins, och hade ledningen i halvtid.

Sedan vaknade östgötarna till liv och efter en stark tredje period, 26–10 kunde man vända på matchen. Och efter ett rafflande avgörande där ledningen pendlade fram och tillbaka, även åka hem två poäng i bagaget. Nässjö är därmed fast förankrat i botten av tabellen med fyra förluster.
– Skönt att komma undan med en seger här. Om jag ska vara ärlig är det ingen som är riktigt bra i dag. De kom ut starkt i första men fick attackera korgen alldeles för lätt. Det är dåligt försvarsspel från oss, säger Dolphins stjärncenter Joakim Kjellbom till Folkbladet.

Matchfakta:
Nässjö–Norrköping 74–77
(28–18, 19–20, 10–26, 17–13)
Nässjös bästa: Brenton Butler 18, Zarko Jukic 12, Aleksa Solevic 11.
Norrköping: Toni Prostran 22, Joakim Kjellbom 16, Dominique Morrison 15.
Publik: 768.

Dela inlägget