Frida Aili under EM i Frankrike sommaren 2013.

Inget napp utomlands för Aili – kan bli kvar i Sverige

Med mindre än två veckor kvar till ligapremiären är det fortfarande oklart vart landslagsspelaren Frida Aili spelar i vinter.

Just nu tränar Frida Aili med Northland Basket, men något spel där blir det inte. Däremot talar en hel del för att hon kan hamna i Umeå och hårdsatsande Udominate Basket. Västerbottensklubben har visat intresse för guarden, som i första hand dock siktar på spel utomlands.
– Det beror på vad som händer på utlandsfronten kommande dagar. Om inget händer måste jag överväga svenska alternativ och då lockar så klart Eurocup och då måste jag och Umeå komma överens om något bra också. Och därefter, i sådana fall, kan det kanske vara aktuellt, säger Aili till Kurirens basketblogg.

Dela inlägget