Biliartas tid i Dolphins över: “Var inte alls rätt spelare”

Som väntat skickar Norrköping Dolphins hem floppspelaren Rytis Biliartas.
– Vi tror att vi kan få ut mer av en annan spelare, säger sportchefen Jesper Sundberg.

Den 23-årige litauiske forwarden har inte övertygat sedan han kom till Östergötland under början av september, och nye tränaren Lasse Johansson deklarerade tidigt att han förväntade sig mer av Biliartas än det han visat under träningsmatcherna. När hans try-outkontrakt gick ut natten till måndag så var det väntat att Dolphins inte valde att förlänga säsongen ut.
– Det känns inte rätt att satsa på honom. Vi tror att vi kan få ut mer av en annan spelare. Vi söker en snabbare spelare med kvickare fötter. Rytis var inte alls rätt spelare för oss, säger Jesper Sundberg till Folkbladet.

Dolphins har redan påbörjat sökandet efter en ersättare.

Dela inlägget