Dragons kontrakterar meriterad forward: “Tillför erfarenhet och tuffhet”

Den rutinerade amerikanen Akeem Wright ansluter till Sundsvall Dragons.
– Han kommer att tillföra erfarenhet och tuffhet till gruppen, säger nye tränaren Tommie Hansson.

Under torsdagsförmiddagen presenterade Sundsvall Dragons sitt senaste tillskott – spetsspelaren och forwarden Akeem Wright, 29. En amerikan som är drygt två meter lång och ursprungligen kommer från Philadelphia. Hans beskrivs enligt klubben som en atletisk spelare, duktig returtagare, en bra försvarsspelare samt en poänggörare.

29-åringen har tidigare bland annat representerat Valladolid i Spanien och även spelat proffsbasket i Ukraina, Israel och Kanada. Närmast kommer han dock från spel i Waikato Pistons på Nya Zeeland.
– Akeem kommer att tillföra mycket i både anfallsspelet och försvarsspelet. Det är en rutinerad herre som vi värvat så han kommer att tillföra erfarenhet och tuffhet till gruppen, säger Tommie Hansson i ett pressmeddelande.

Dela inlägget