Vedran Bosnic har all anledning att vara orolig med två av sina stjärnspelare skadade.

Landslagsstjärnan missar flera EM-kvalmatcher

Christian Maråker kommer inte spela de två EM-kvalmatcherna som väntar mot Slovakien och Lettland. Kanske är han tillbaka till hemmamatcherna i Borås den 24 och 27 augusti.

Nu står det klart att 31-årige Christian Maråkers vadskada är värre än först befarat, och i ödesmatchen på söndag mot Slovakien kommer han inte kunna vara med. Detsamma gäller matchen i Riga mot Lettland nästa onsdag. I bästa fall kan han spela i de två avslutande matcherna i Borås, men det är långt ifrån säkert.

Även för Tobias Borg är det osäkert om han kan medverka på söndag. Borg stukade foten under tisdagens träning och kunde inte spela något mot Rumänien i går (onsdag).
– Med de två borta blir det en del förändringar som inte gynnar oss. Men det ger andra chansen, sådan är idrotten. Nu hoppas vi att Tobias kan spela mot Slovakien och att ingen mer går sönder, säger förbundskapten Vedran Bosnic till förbundets hemsida.

Dela inlägget